TopGift - Retur

Procedeul de returnare al produselor

Pentru a realiza returul unui produs, urmati pasii de mai jos:

Asigurati-va ca produsul corespunde intocmai conditiilor de mai sus.

Contactati serviciul Relatii Clienti prin email la adresa [email protected] sau telefonic 0771.58.85.93

Ambalati produsul corespunzator pentru ca acesta sa fie ferit de socuri ce pot aparea in timpul transportului. Produsele care ajung retur in forma necorespunzatoare datorata ambalarii defectuoase nu vor putea beneficia de garantia returnarii.

Dupa receptionarea coletului veti fi contactat/ contactata de un membru al departamentului Relatii Clienti care se va ocupa de returul produsului dumneavoastra.

Atentie! Responsabilitatea cu privire la integritatea produsului pe perioada transportului in vederea returnarii acestuia apartine exclusiv clientului. Produsele deteriorate in timpul transportului ce nu au fost ambalate corespunzator la expediere nu vor fi acceptate la retur. Daca produsul nu respecta intocmai conditiile mentionate mai sus compania noastra isi rezerva dreptul de a nu accepta returul produselor. Contravaloarea transportului tur-retur cade in sarcina clientului.

Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.