TopGift - Livrare

Modalitati si costuri de expediere

Transportul produselor comandate pe siteul TopGift.ro se face prin companiile ce ofera servicii de Curierat rapid partenere precum Sameday, Urgent Cargus și Fan Courier.

• Tariful standard de livrare este de 9.9 lei pentru comenzi a caror valoare este mai mica de 189 lei

• Comenzile mai mari de 189lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT*.

               *Oferta nu este valabila pentrul produsele din categoriile Detergenti si Echipamente de protectie.

• Termenul de procesare si predare a coletului catre curier este in general de maxim 2 zile lucratoare

• Termenul de livrare este in general de maxim 2 zile lucratoare din momentul expedierii coletului in localitatile aflate in aria de acoperire a companiei de curierat partenere si de maxim 4 zile pentru localitatile ce nu se afla in aria de acoperire. Acesti termeni pot fi depasiti in anumite cazuri precum perioade de promotii (Black Friday, Reduceri de Craciun, Campaniile de Paste etc.) sau perioade in care drumurile sunt impracticabile (inundatii, caderi masive de zapada etc.).

• Livrarea se face prin firma de curierat agreata in sistem Door to Door (coletul este livrat direct la dumneavoastra acasa).

Ca masura restrictiva pentru CLIENTII ce nu ridica PRODUSELE comandate ne rezervam dreptul de a nu mai expedia noi comenzi fara ca plata acestora sa fie efectuata integral in avans.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la numarul de telefon 0771.58.85.93 sau prin email la [email protected]

Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.