TopGift - Livrare

Informatii despre livrare

TopGift va livra PRODUSELE in cadrul termenelor mentionate pe MAGAZINUL ONLINE www.topgift.ro pentru PRODUSUL comandat, la data generarii COMENZII sau in cel mult 30 de zile de la data la care CLIENTUL a generat COMANDA, cu exceptia cazului in care partile au convenit altfel.

In cazul in care nu poate executa CONTRACTUL datorita faptului ca PRODUSUL sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, SOCIETATEA va informa CLIENTUL despre aceasta indisponibilitate.

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare, TopGift va anunta CLIENTUL cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii.
In cazul in care TopGift primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea PRODUSELOR, poate refuza onorarea livrarii, fara ca acest lucru sa se considere o incalcare a CONTRACTULUI, sau poate stabili un nou termen de onorare al comenzii.

PRODUSELE comercializate de TopGift pot fi livrate pe intregul teritoriu al Romaniei, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dumneavoastra la efectuarea comenzii. Dupa expedierea coletului, puteti primi un email de notificare cu privire la noul status al comenzii.

Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.