TopGift - Livrare

Expedierea Comenzilor

Toate comenzile ce sunt plasate de Luni pana Vineri in intervalul orar 07:00 – 14:00 sunt expediate in general in aceiasi zi sau in maxim 24h, cu exceptia sarbatorilor legale si a perioadelor de promotie.

Comenzile lansate dupa ora 14:00, in zilele de sambata si duminica sau in zilele libere prin lege vor fi operate si expediate in urmatoarea zi lucratoare.

In cazuri rare (promotii cu impact puternic, Black Friday, evenimente neprevazute) procesarea comenzilor poate dura mai mult datorita volumului mare de colete. Cu toate acestea procesarea comenzilor confirmate nu poate depasi 10 zile.

Procesarea comenzilor ce includ PRODUSE al caror stoc a fost gresit raportat de platforma noastra de ecommerce sau cele plasate de utilizatori ce nu au putut fi contactati de consilierii de vanzari ai companiei noastre, va fi amanata pana la rezolvarea situatiei aparute.

Comenzile sunt livrate numai dupa confirmarea telefonica a adresei de livrare. In cazul in care CLIENTUL nu raspunde la telefon in decursul a doua zile lucratoare sau lasa un numar de telefon gresit si nu poate fi contactat, VANZATORUL are posibilitatea de a anula comanda.

Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.