TopGift va livra PRODUSELE in cadrul termenelor mentionate pe MAGAZINUL ONLINE www.topgift.ro pentru PRODUSUL comandat, la data generarii COMENZII sau in cel mult 30 de zile de la data la care CLIENTUL a generat COMANDA, cu exceptia cazului in care partile au convenit altfel.

In cazul in care nu poate executa CONTRACTUL datorita faptului ca PRODUSUL sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, SOCIETATEA va informa CLIENTUL despre aceasta indisponibilitate.

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare, TopGift va anunta CLIENTUL cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii.
In cazul in care TopGift primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea PRODUSELOR, poate refuza onorarea livrarii, fara ca acest lucru sa se considere o incalcare a CONTRACTULUI, sau poate stabili un nou termen de onorare al comenzii.

PRODUSELE comercializate de TopGift pot fi livrate pe intregul teritoriu al Romaniei, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dumneavoastra la efectuarea comenzii. Dupa expedierea coletului, puteti primi un email de notificare cu privire la noul status al comenzii.

Toate comenzile ce sunt plasate de Luni pana Vineri in intervalul orar 07:00 – 14:00 sunt expediate in general in aceiasi zi sau in maxim 24h, cu exceptia sarbatorilor legale si a perioadelor de promotie.

Comenzile lansate dupa ora 14:00, in zilele de sambata si duminica sau in zilele libere prin lege vor fi operate si expediate in urmatoarea zi lucratoare.

In cazuri rare (promotii cu impact puternic, Black Friday, evenimente neprevazute) procesarea comenzilor poate dura mai mult datorita volumului mare de colete. Cu toate acestea procesarea comenzilor confirmate nu poate depasi 10 zile.

Procesarea comenzilor ce includ PRODUSE al caror stoc a fost gresit raportat de platforma noastra de ecommerce sau cele plasate de utilizatori ce nu au putut fi contactati de consilierii de vanzari ai companiei noastre, va fi amanata pana la rezolvarea situatiei aparute.

Comenzile sunt livrate numai dupa confirmarea telefonica a adresei de livrare. In cazul in care CLIENTUL nu raspunde la telefon in decursul a doua zile lucratoare sau lasa un numar de telefon gresit si nu poate fi contactat, VANZATORUL are posibilitatea de a anula comanda.

In cazul in care CUMPARATORUL doreste sa modifice sau sa anuleze o COMANDA a carui status este: „IN PROCESARE” sau „CONFIRMATA”, acesta poate contacta Departamentul de Relatii Clienti prin email la adresa: [email protected] , folosind pluginul LiveChat de pe site sau telefonic, in intervalul orar 9.00 – 17.00, la numarul de telefon: 0771.58.85.93

Comenzile anulate raman vizibile in istoric.

Transportul produselor comandate pe siteul TopGift.ro se face prin companiile ce ofera servicii de Curierat rapid partenere precum Sameday, Urgent Cargus și Fan Courier.

• Tariful standard de livrare este de 14.99 lei pentru comenzi a caror valoare este mai mica de 159 lei

• Comenzile mai mari de 159 lei beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT

• Termenul de livrare este in general de maxim 2 zile lucratoare din momentul expedierii coletului in localitatile aflate in aria de acoperire a companiei de curierat partenere si de maxim 4 zile pentru localitatile ce nu se afla in aria de acoperire. Acesti termeni pot fi depasiti in anumite cazuri precum perioade de promotii (Black Friday, Reduceri de Craciun, Campaniile de Paste etc.) sau perioade in care drumurile sunt impracticabile (inundatii, caderi masive de zapada etc.).

• Livrarea se face in sistem Door to Door (coletul este livrat direct la dumneavoastra acasa).

• In cazul in care aveti doua comenzi cu statusul „Inregistrata” si date identice de livrare/expediere, cele doua comenzi vor fi cumulate/unite din sistemul nostru. Prima comanda se anuleaza automat, iar produsele din prima comanda se adauga in a doua comanda.

Ca masura restrictiva pentru CLIENTII ce nu ridica PRODUSELE comandate ne rezervam dreptul de a nu mai expedia noi comenzi fara ca plata acestora sa fie efectuata integral in avans.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la numarul de telefon 0771.58.85.93 sau prin email la [email protected]

Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.